Περαστικοί έπιασαν δυο «μακρυχέρες» στη Βέροια!

Περαστικοί έπιασαν δυο «μακρυχέρες» στη Βέροια!

Δύο «πορτοφολούδες» που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους έναν 79χρονο έγιναν αντιληπτές από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και τις συνέλαβε

Περαστικοί έπιασαν δυο «μακρυχέρες» στη Βέροια!
Ο ηλικιωμένος που έβαλαν στο στόχαστρό τους δυο «πορτοφολούδες» στη Βέροια μπορεί να ήταν εύκολο θύμα, αλλά οι περαστικοί που κατάλαβαν αμέσως τι συνέβαινε δεν ήταν ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι. Έτσι, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τις δράστιδες ώσπου να φτάσει η Αστυνομία.

Οι διαβάτες είδαν μια 35χρονη να πλησιάζει έναν ανυποψίαστο παππού ηλικίας 79 χρόνων και να τον απασχολεί με... αγκαλιές και φιλιά, ενώ ταυτόχρονα βύθιζε τα χέρια της στις τσέπες του προσπαθώντας να αρπάξει όσα χρήματα είχε. Λίγο πιο μακριά, στεκόταν ως τσιλιαδόρος η 29χρονη συνεργός της, που όμως δεν πρόλαβε να την ειδοποιήσει ότι είχε γίνει αντιληπτή.

Κλείσιμο
Οι περαστικοί κύκλωσαν με άγριες διαθέσεις τις δυο «μακρυχέρες» και κάποιος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έφτασαν αμέσως και τους φόρεσαν χειροπέδες. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν «ξαφρίσει» και άλλα γεροντάκια και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης