Τρεις συλλήψεις για ληστείες κάτω από την Ακρόπολη

Τρεις συλλήψεις για ληστείες κάτω από την Ακρόπολη

Οι ληστές κατηγορούνται για 13 χτυπήματα σε βάρος τουριστών και Ελλήνων το τελευταίο τρίμηνο - Ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, οι γονείς των οποίων επίσης συνελήφθησαν

Τρεις συλλήψεις για ληστείες κάτω από την Ακρόπολη
Σε φόβο και τρόμο για τους τουρίστες και τους ανυποψίαστους περαστικούς που έκαναν βόλτα στους δρόμους γύρω από την Ακρόπολη και το λόφο του Φιλοπάππου αποδείχθηκε ότι είχαν μετατραπεί τους τελευταίους τρεις μήνες οι δύο ανήλικοι Έλληνες και ο 25χρονος Αλβανός που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη.

Μοιραία για την αποκάλυψή τους αποδείχθηκε η ληστεία που διέπραξαν με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος ενός 19χρονου και ενός 20χρονου από τους οποίους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρήματα.

Στα χτυπήματά τους είχαν μαζί τους έναν 17χρονο αλλά και άγνωστο αριθμό συνεργών με τη βοήθεια των οποίων είτε χτυπούσαν τα θύματά τους είτε τα απειλούσαν με μαχαίρι.

Συνολικά οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για συνολικά 13 ληστείες.

Μαζί τους συνελήφθησαν οι γονείς των δύο ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο 17χρονος και οι γονείς του.
Κλείσιμο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους αλλά και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης