Στο Σύνταγμα σήμερα οι «μαραθωνοδρόμοι» σχολικοί φύλακες από τη Θεσσαλονίκη

Στο Σύνταγμα σήμερα οι «μαραθωνοδρόμοι» σχολικοί φύλακες από τη Θεσσαλονίκη

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας στους ΟΤΑ

Ο Al Pacino σε έναν ακόμη «διαταραγμένο» ρόλο!
Στο Σύνταγμα σήμερα οι «μαραθωνοδρόμοι» σχολικοί φύλακες από τη Θεσσαλονίκη
Προς την πλατεία Συντάγματος θα κατευθυνθούν σήμερα οι σχολικοί φύλακες που στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη πεζοί, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας 2.234 συναδέλφων τους.

Χθες, Δευτέρα, οι σχολικοί φύλακες πήγαν από τον τύμβο του Μαραθώνα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου συναντήθηκαν με τους πρώην εργαζόμενους.

Οι πεζοπόροι έφτασαν στα διόδια των Αφιδνών την Κυριακή όπου συναντήθηκαν με τους σχολικούς φύλακες των Αθηνών.

Σε όλους τους σταθμούς της πορείας τους θα τους υποδέχονται εργαζόμενοι μετά από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για τη στήριξή τους στα τελευταία χιλιόμετρα της πεζοπορίας τους.

Επίσης, η ΑΔΕΔΥ, καλεί  τους εργαζομένους να πλαισιώσουν τους πεζοπόρους και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Τρίτης από την Αγία Παρασκευή έως το κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει συγκέντρωση για την υποδοχή τους στις 12.30 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Κλείσιμο

Εν τω μεταξύ, σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων που φθάνουν σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στην πορεία, προκειμένου «να σταλεί μήνυμα κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης