Στο φως η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας

Στο φως η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως αναφέρει ότι η μικρή Μαρία είναι αγνώστου πατρός

Βυθίστηκε ιστιοφόρο στη Ρόδο
Στο φως η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας
Το όνομα Μαρία Δημοπούλου αναγράφεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, όπως αποκαλύπτει το Star.

Μητέρα εμφανίζεται η Ελευθερία Δημοπούλου η 40χρονη δηλαδή Ρομά, που εμφανίστηκε ως μητέρα της ενώ δεν ήταν όπως αποδείχθηκε από το τεστ DNA, και προφυλακίστηκε.

Στη ληξιαρχική πράξη αναφέρεται ακόμα ότι η 40χρονη γέννησε τον ξανθό «άγγελο» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 130 στην Αθήνα. Βέβαια το περίεργο είναι ότι αν επισκεφθεί κανείς τη συγκεκριμένη διεύθυνση θα βρει ένα κτήριο εταιρείας τηλεπικοινωνιών που χτίζεται ενώ στο νούμερο 132 είναι δικηγορικά γραφεία…

Κλείσιμο
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως αναφέρει ότι η μικρή Μαρία είναι αγνώστου πατρός ενώ ο ένας από τους δύο μάρτυρες που κατέθεσε χαρτί προκειμένου να αναγνωριστεί το παιδί στην Ελευθερία Δημοπούλου υπογράφει με το επώνυμο Σαλή.

Με λίγα λόγια οι αρχές ερευνούν αν το όνομα αυτό (Σαλή) είναι η δεύτερη ταυτότητα της Ελευθερίας Δημοπούλου, με την οποία δήλωνε μάρτυρας της γέννησης της μικρής Μαρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης