Βίντεο - ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι των Ρομά

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι των Ρομά

Γυρίστηκε πριν 3 εβδομάδες - Της συμπεριφέρονταν σαν αρκούδα που χορεύει και την έβαζαν να ζητιανεύει, γράφει η βρετανική εφημερίδα - Σήμερα στον ανακριτή οι «γονείς» της, στη δημοσιότητα σε λίγο και οι φωτογραφίες τους

"Θα έπαιζα στο "Νησί" ακόμη και ως ο 60ος κομπάρσος"
Βίντεο - ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι των Ρομά
Θολό παραμένει το τοπίο στην υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών της να συνεχίζονται με τη συμμετοχή και της Interpol.

Το ζευγάρι των Ρομά, που πρόκειται να απολογηθεί σήμερα, την ίδια μέρα που θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι τους δόθηκε και ότι το είχαν σαν δικό τους παιδί.

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη βίντεο-ντοκουμέντο από τη ζωή της μικρής Μαρίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο που τραβήχτηκε πριν από τρεις εβδομάδες στον καταυλισμό στα Φάρσαλα δημοσιεύεται από τη Daily Mail και δείχνει τον ξανθό άγγελο να χορεύει στην πίστα μαζί με ένα ζευγάρι.

Κλείσιμο
Η Daily Mail υποστηρίζει πως οι αθίγγανοι, οι οποίοι παρουσιάζονται ως γονείς της μικρής, εκμεταλλευόταν το παρουσιαστικό της και την ανάγκαζαν να ζητιανεύει.

Επικαλούμενη μάλιστα το «Χαμόγελο του Παιδιού», η εφημερίδα γράφει ότι «η οικογένεια με την οποία έμενε, της συμπεριφέρονταν σαν αρκούδα που χορεύει και εκμεταλλεύονταν το παρουσιαστικό της για να τη βάζει να ζητιανεύει».

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 8.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχθεί από την Παρασκευή, το «Χαμόγελο του Παιδιού», όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του τετράχρονου κοριτσιού.

Χιλιάδες πολίτες καλούν στη γραμμή SOS την οργάνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μικρή Μαρία, αλλά και να βοηθήσουν στις έρευνες με πληροφορίες ή γεγονότα που θεωρούν ότι έχουν σχέση με το μικρό κορίτσι.



Σύμφωνα επίσης με τη βρετανική εφημερίδα, 5.000 φάκελοι για την τετράχρονη ΜαΡΊΑ. Οκτώ από τις έρευνες θεωρούνται πολλά υποσχόμενες.

Τέσσερις αφορούν εξαφανίσεις παιδιών από τις ΗΠΑ και άλλες τέσσερις από τη Σουηδία, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Πολωνία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης