Έκρυβε τον κλεμμένο χαλκό δίπλα στα πρόβατα!

Έκρυβε τον κλεμμένο χαλκό δίπλα στα πρόβατα!

Στις Φέρες του Έβρου ένας 51χρονος δεν είχε αφήσει ούτε για... δείγμα χαλκό στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η.

Έκρυβε τον κλεμμένο χαλκό δίπλα στα πρόβατα!

Τουλάχιστον τρεις φορές από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε εισβάλει στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας που δεν λειτουργεί πλέον στις Φέρες του Έβρου ένας 51χρονος και δεν είχε αφήσει ούτε για... δείγμα χαλκό στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στο εσωτερικό του! Τη λεία του την έκρυβε δίπλα στα... πρόβατα που είχε στο ποιμνιοστάσιό του!

Η τρίτη κλοπή ήταν και η «φαρμακερή» για τον δράστη και τον 23χρονο συνεργό του που συνελήφθησαν μέρα- μεσημέρι επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, τη στιγμή που είχαν ήδη ξηλώσει τέσσερα καλώδια χαλκού μήκους οκτώ μέτρων και και προσπαθούσαν να κόψουν άλλα τρία. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα φτυάρι, μία αξίνα, μία τανάλια και ένας σουγιάς τα οποία χρησιμοποιούσαν για την κοπή των καλωδίων που αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους.

Κλείσιμο

Κατά την προανάκριση, ο 51χρονος ομολόγησε και τις προηγούμενες κλοπές από τις οποίες είχε αποκομίσει χαλκό βάρους 14 κιλών που βρέθηκε κρυμμένος στο μαντρί με το κοπάδι του και επιστράφηκε στην εταιρεία. Οι δράστες, που και οι δύο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης