Αμετανόητος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα

Αμετανόητος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα

Ποια είναι τα πέντε πρόσωπα με τα οποία μίλησε ο Ρουπακιάς - Πώς περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στον Παύλο Φύσσα - «Ήταν ο πρώτος που βρήκα μπροστά μου»... κατέθεσε ο 45χρονος

Αμετανόητος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα

«Έχω κλείσει δύο σπίτια. Το δικό μου και του παιδιού. Μου άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου μου πέντε με έξι άτομα, με γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, πήρα ασυναίσθητα το μαχαίρι που είχα για αυτοπροστασία. Ένας φίλος του θύματος με μπλε μπλούζα φώναξε στην αστυνομία «αυτός είναι, αυτός είναι»».
 
Με αυτά τα λόγια ο Γ. Ρουπακιάς κατηγορούμενος για τη δολοφονία του, Παύλου Φύσσα δίνει απολογούμενος στην ανακρίτρια Πειραιά την δική του εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις δολοφόνησε, όπως ομολόγησε, τον 34χρονο μουσικό. Στην απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε διαφορετική καφετέρια από αυτή που βρίσκονταν το θύμα και ότι την ώρα που βρίσκονταν εκεί δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Δ.Γ απόστρατο των Ενόπλων Δυνάμεων, που τον γνώρισε όπως λέει, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

«Η Τ. Ο. Νίκαιας παρέχει ενδυμασία (στρατιωτική ενδυμασία, άρβυλα, μαύρη μπλούζα και στρατιωτικό παντελόνι) σε κάποια άτομα της οργάνωσης που φρουρούν τα γραφεία.

Μετά τη σύλληψη μου πήρα τηλέφωνο τον Γ. Π. και του είπα ότι μαχαίρωσα κάποιον άνθρωπο και να μου βρει δικηγόρο. Εκείνος, που έχει επαφή με κόσμο, δικηγόρους κλπ, του έκανα απανωτές κλήσεις ζητώντας βοήθεια, αλλά αυτός δεν με βοήθησε και μου είπε ''κόψε το λαιμό σου, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς''.

Εκτός του Π. πιθανόν να τηλεφώνησα και στη γυναίκα μου για να την καθησυχάσω. Επιτέθηκα στον Παύλο Φύσσα γιατί αυτός ήταν ο πρώτος που βρήκα μπροστά μου αφότου με τράβηξαν κάποιοι από την ομάδα αυτή από το αυτοκίνητο. Και οι άλλοι βέβαια μου επιτέθηκαν, αλλά εγώ χτύπησα αποκλειστικά το θύμα γιατί αυτός βρισκόταν πιο κοντά μου. Το θύμα ούτε το γνώριζα ούτε κάποιος με έστειλε εκεί, ούτε πήγαινα ανάποδα με το αυτοκίνητό μου. Οι αστυνομικοί την ώρα που ήρθαν είδαν ότι δέχθηκα χτυπήματα από το θύμα και την παρέα του».
 
Ο ίδιος  υποστήριξε ακόμη ενώπιον της  ανακρίτριας Πειραιά, ότι το τελευταίο  τρίμηνο έλαβε μέρος σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής –της οποίας όπως λέει είναι «υποστηρικτής» - επειδή είναι αγανακτισμένος με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Τόνισε, δε, ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διότι δεν διέθετε το ποσό των 20 ευρώ που απαιτείται για την εγγραφή.
 
Αναφέρει  στην απολογία του ο Γ. Ρουπακιάς: «Ημουν σε άλλη καφετέρια από το θύμα. Όσο βρισκόμουν στην καφετέρια  έλαβε τηλέφωνο από τον ΔΓ απόστρατο  των Ενόπλων Δυνάμεων που τον  γνώρισα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Με ρώτησε τι κάνω ,χωρίς αιτία. Όσο βρισκόμουν στην καφετέρια πήρα τον Γ.Π ,Ι.Κ και τον Δ. Μίλησα μόνο με τον τελευταίο. Τον Κ. και τον Π. τους γνώρισα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όλα τα άτομα που προανέφερα προέρχονται από την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Στο γραφείο είμαι μόνο τρεις μήνες. Πριν δεν ανήκα πουθενά. Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω μέρος σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής επειδή είμαι αγανακτισμένος με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Δεν είχα το ποσό των 20 ευρώ που απαιτείται για να γραφτώ μέλος ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου γι αυτό το λόγο δεν είμαι μέλος και δεν είναι καταγεγραμμένο το όνομά μου στη Χρυσή Αυγή, είμαι απλός υποστηρικτής».
 
«Είχα το γκλομπ σπίτι για τους κλέφτες»

«Κάθε Τρίτη,Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία της  Χρυσής Αυγής είναι ανοιχτά. Στις 9 πήγαινα εγώ κάθε Πέμπτη γιατί γινόντουσαν ομιλίες από βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εχω πάρει μέρος σε μία διανομή τροφίμων , που έγινε στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου και σε μία εκδρομή στη Μεσσηνία, στον ποταμό Νέδα, τον Αύγουστο του 2013» υποστηρίζει ο Γ. Ρουπακιάς και συνεχίζει: «Το κλομπ πράγματι υπήρχε σπίτι , όπως και το τέιζερ και τα περιοδικά και η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και τα βιβλιαράκια μαίανδρος, το περιεχόμενο των οποίων εγώ ανακοίνωσα στους αστυνομικούς. Το κλομπ και το τειζερ το οποίο είχα αγοράσει 20 ευρώ το είχα σπίτι για τους
κλέφτες».

«Μου επιτέθηκαν»

Στην  απολογία του ο κατηγορούμενους  για τη δολοφονία του νεαρού άνδρα  στην Αμφιάλη, αναφέρει: «Στη συμπλοκή κατέβαινα πεζός την Τσαλδάρη πηγαίνοντας στο αυτοκίνητό μου  είδα ομάδα ατόμων 40 εως 50 στον απέναντι δρόμο να χτυπιούνται και στα 60 -70 μέτρα ήταν αποκομμένη μία ομάδα 10 -15 ατόμων, μέσα στην οποία ήταν και το θύμα οι οποίοι στέκονταν μπροστά στο αυτοκίνητό μου. Ακουσα από απέναντι να φωνάζουν νόμιζα ότι ήταν τσακωμός φιλάθλου. Ξεκλείδωσα το αυτοκίνητό μου, κάθισα στη θέση του οδηγού και άκουσα μία φωνή να φωνάζει από τους φίλους του θύματος, αυτός είναι, αυτός είναι. Αυτοί θεώρησαν ότι εγώ ήμουν μαζί με τους άλλους χρυσαυγίτες και μου επιτέθηκαν. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε δευτερόλεπτα από τότε που έγινε το συμβάν. Τους είδα με τις μηχανές πάνω στο πεζοδρόμιο. Την ώρα που ήρθαν οι αστυνομικοί ήταν 10 με 12 άτομα της παρέας του θύματος».


Αυτά είναι τα πέντε πρόσωπα με τα οποία μίλησε ο Ρουπακιάς


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, τα πέντε «μυστηριώδη» και πολυσυζητημένα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε ο δράστης το επίμαχο χρονικό διάστημα είναι εκτός του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο Ευθύμιος Καζ., μέλος της Τοπικής Οργάνωσης του νεοναζιστικού μορφώματος, ο Γιώργος Δ., απόστρατος αξιωματικός, επισκέπτης των γραφείων της Χρυσής Αυγής, ο Αντώνης Τσ. για τον οποίο δηλώνεται ότι είναι φίλος του γιου του δράστη, και κάποιος Θεοφάνης Σβ., του οποίου διερευνάται ο ρόλος και η ακριβής εμπλοκή του στην υπόθεση. Αμέσως μετά την ανάδειξη των συγκεκριμένων ονομάτων στη δικογραφία οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ζήτησαν την άρση απορρήτου των πέντε τηλεφωνικών αριθμών τους. Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, ο Γιώργος Πατέλης φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Γιάννη Λαγό, χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι ευκρινές αν αυτές οι κλήσεις έχουν γίνει το επίμαχο χρονικό διάστημα ή σε προγενέστερο ή μεταγενέστερο χρόνο.

Αποσπάσματα της απολογίας

Διαβάστε αποσπάσματα από την απολογία Ρουπακιά


Έχω κλείσει δύο σπίτι και το δικό μου και του παιδιού. Μου άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου μου 5-6 άτομα, με γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, πήρα ασυναίσθητα το μαχαίρι που είχα για αυτοπροστασία. Ένας φίλος του θύματος με μπλε μπλούζα φώναξε στην αστυνομία «αυτός είναι, αυτός είναι».

Ήμουν σε άλλη καφετέρια από το θύμα. Όσο βρισκόμουν στην καφετέρια έλαβε τηλέφωνο από τον Δ. Γ. απόστρατο των ενόπλων δυνάμεων που τον γνώρισα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Με ρώτησε τι κάνω, χωρίς αιτία. Όσο βρισκόμουν στην καφετέρια πήρα τον Γ. Π., Ι. Κ και τον Δ. Μίλησα μόνο με τον τελευταίο. Τον Κ. και τον Π. τους γνώρισα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Όλα τα άτομα που προανέφερα προέρχονται από την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Στο γραφείο είμαι μόνο τρεις μήνες. Πριν δεν ανήκα πουθενά. Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω μέρος σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής επειδή είμαι αγανακτισμένος με την οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Δεν είχα το ποσό των 20 ευρώ που απαιτείται για να γραφτώ μέλος ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου γι αυτό το λόγο δεν είμαι μέλος και δεν είναι καταγεγραμμένο το όνομά μου στη Χρυσή Αυγή, είμαι απλός υποστηρικτής. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία της Χ.Α είναι ανοιχτά 5 με 9 . Στις εννέα πήγαινα εγώ κάθε Πέμπτη γιατί γινόντουσαν ομιλίες από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έχω πάρει μέρος σε μία διανομή τροφίμων, που έγινε στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου και σε μία εκδρομή στη Μεσσηνία, στον ποταμό Νέδα, τον Αύγουστο του 2013. Το κλομπ πράγματι υπήρχε σπίτι , όπως και το τέιζερ και τα περιοδικά και η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και τα βιβλιαράκια μαίανδρος , το περιεχόμενο των οποίων εγώ ανακοίνωσα στους αστυνομικούς. Το γκλομπ και το τειζερ το οποίο είχα αγοράσει 20 ευρώ το είχα σπίτι για τους κλέφτες.

Στη συμπλοκή κατέβαινα πεζός την Τσαλδάρη πηγαίνοντας στο αυτοκίνητό μου είδα ομάδα ατόμων 40 έως 50 στον απέναντι δρόμο να χτυπιούνται και στα 60 -70 μέτρα ήταν αποκομμένη, μία ομάδα 10 -15 ατόμων, μέσα στην οποία ήταν και το θύμα οι οποίοι στέκονταν μπροστά στο αυτοκίνητό μου.

Άκουσα από απέναντι να φωνάζουν, νόμιζα ότι ήταν τσακωμός φιλάθλου. Ξεκλείδωσα το αυτοκίνητό μου, κάθισα στη θέση του οδηγού και άκουσα μία φωνή να φωνάζει από τους φίλους του θύματος, αυτός είναι, αυτός είναι. Αυτοί θεώρησαν ότι εγώ ήμουν μαζί με τους άλλους χρυσαυγίτες και μου επιτέθηκαν.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε δευτερόλεπτα από τότε που έγινε το συμβάν. Τους είδα με τις μηχανές πάνω στο πεζοδρόμιο. Την ώρα που ήρθαν οι αστυνομικοί ήταν 10 με 12 άτομα της παρέας του θύματος.

Η Τ. Ο. Νίκαιας παρέχει ενδυμασία (στρατιωτική ενδυμασία, άρβυλα, μαύρη μπλούζα και στρατιωτικό παντελόνι) σε κάποια άτομα της οργάνωσης που φρουρούν τα γραφεία.

Μετά τη σύλληψη μου πήρα τηλέφωνο τον Γ. Π. και του είπα ότι μαχαίρωσα κάποιον άνθρωπο και να μου βρει δικηγόρο. Εκείνος, που έχει επαφή με κόσμο, δικηγόρους κλπ, του έκανα απανωτές κλήσεις ζητώντας βοήθεια, αλλά αυτός δεν με βοήθησε και μου είπε κόψε το λαιμό σου, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

Εκτός του Π. πιθανόν να τηλεφώνησα και στη γυναίκα μου για να την καθησυχάσω. Επιτέθηκα στον Παύλο Φύσσα γιατί αυτός ήταν ο πρώτος που βρήκα μπροστά μου αφότου με τράβηξαν κάποιοι από την ομάδα αυτή από τα αυτοκίνητο. Και οι άλλοι βέβαια μου επιτέθηκαν, αλλά εγώ χτύπησα αποκλειστικά το θύμα γιατί αυτός βρισκόταν πιο κοντά μου. Το θύμα ούτε το γνώριζα ούτε κάποιος με έστειλε εκεί, ούτε πήγαινα ανάποδα με το αυτοκίνητό μου. Οι αστυνομικοί την ώρα που ήρθαν είδαν ότι δέχθηκα χτυπήματα από το θύμα και την παρέα του.

ΣΧΟΛΙΑ (138)

ISIOAN

Θα υπάρξει άραγε Σαρτζετάκης για να ξεσκεπάσει το νέο παρακράτος και τους σοφούς του; Τόσο εύμπεμπτο σενάριο για την νέα πολιτική δολοφονία στην Ελλάδα (απορώ πως δεν έγινε κι αυτή στην Θεσσαλονίκη! ) σε βάρος ενός αθώου ανθρώπου, που τα μετα θάνατον δικαιώματα του πρέπει να διεκδικήσει η οικογένεια του,(Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο Πατέρας του τον τραγικό χαμό και αναμένει την ανακάλυψη των ηθικών αυτουργών, για να τιμήσει την μνήμη του παιδιού του), δεν θα έκαναν ουτε οι κάγκουρες τη Χ.Α., ουτε και οι σταλινικοί ομόλογοί τους ...

Ανώνυμος

Ήταν οργανωμένο πολιτικό έγκλημα με πολιτικές σκοπιμότητες, όπως στη Νορβηγία το 2011, για να βγάλουν τη Χρυσή αυγή εκτός νόμου, για να προωθήσουν τα νέα μέτρα στη χώρα μας και γενικά για να σκορπίσουν τον τρόμο και να φιμώσουν τα στόματα.

προσπάθησε να είσαι σοβαρός

Μιλάς, Ανώνυμε, αλλά δεν είσαι σε θέση να φέρεις αποδείξεις. Αν πράγματι έχεις, τρέχα να τις καταθέσεις στην Εισαγγελία, μπας και κάνεις καλό σε κάποιο αθώο. Αν δεν έχεις προσπάθησε να είσαι λίγο σοβαρός.

ο τρελος

Αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια και απο πισω υπογραφουν νεα δανειακη συμβαση...αντι να παμε ολοι μαζι να τους κατεβασουμε απο την εξουσια τρωγομαστε μεταξυ μας...

αντωνης

Ενταξει η απολογια του αντικειμενικα ηταν για παιδακια δεν ξερει να λεει και ψεματα

wtf

Καλα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειστε? Ειναι δυνατον ενας οικογενειαρχης με 2 παιδια, οσο βλακας και να ειναι, να πηρε εντολη απο καποιον, που φυσικα ακομα δεν υπαρχει παρα μονο εικασιες γινονται προς οφελος των θεατων του Κολοσσιαιου, και να πηγε να μαχαιρωσει μεσα στον κοσμο και να σκοτωσει ετσι επειδη γουσταρε η ετσι επειδη του ειπαν και μαλιστα χωρις προφανες αντικρισμα η οφελος? Και μαλιστα να του το επεβαλαν καποιοι απο ΧΑ την ωρα που το κομμα τους εφτανε στο 20% σε δημοσκοπησεις και ο Κασιδιαρης προηγειτο στην Αθηνα για δημαρχος? Ποσο χαζοι και επικινδυνοι ειστε να πιστευετε κατι τετοιο? Αν ηθελαν απο τη ΧΑ να 'κανονισουν' καποιον θα το εκαναν μεσα σε τοσο κοσμο και μαλιστα με τοσους μαρτυρες? Ετσι δρουν οι 'εγκληματικες οργανωσεις' οπως την αποκαλουν? Ετσι θα γελαγε καθε πικραμενος! Αλλα ειναι τοσο το μισος και οι παρωπιδες αυτων που δηθεν μαχονται τον δηθεν ναζισμο που δεν εχουν καν την στοιχειωδη λογικη να καταλαβουν οτι ολη αυτη η ιστορια αλλα εξυπηρετει και αλλους.Γιατι δεν βλεπετε λιγο παραπερα να δειτε τελικα ποιους ωφελει ολη αυτη η υποθεση?

Πάνος

Γιατι δες μας λες εσύ που τα γράφεις απο τα γραφεία των αυγών

Πάνος

Αγαπητοί δημοκράτες (τα αυγά ας μην το διαβάσουν), θέλω με την ευκαιρία της συζήτησης για την ΧΑ να σας θυμίσω ένα περιστατικό. Το Δεκέμβριο που ένας αστυνομικός (πολυ πιθανό αυγό) σκότωσε το νεαρό Γρηγοροπουλο, υπήρχαν πλάνα απο τα εκτεταμένα επεισόδια με αστυνομικούς που συνεργαζόταν με παρά κρατικούς. Τότε η κυβέρνηση έκανε την πάπια και δεν διέλυσε το παρακράτος γιατι την εξυπηρετούσε (βλέπεις τα έκαναν αριστεροί και μετανάστες για την κοινή γνώμη..). Τώρα που τα αυγά έσπασαν (με την βοήθεια της τροικας) και τα φίδια βγήκαν απο μέσα τρεχατε ποδαρακια μου.... Καλή νύχτα και καλή τύχη ( με Βοριδη υπουργό - άντε και πρωθυπουργό)

Γιώργος

ΙΣΟΒΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΡΟ στον βλάκα. Την ίδια ώρα που σήμερα σε ΛΥΚΕΙΑ κάποιοι μοίραζαν φυλλάδια του ΚΚΕ. ΧΙΛΙΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Νίκος

Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά αυτό το "νεοναζιστικό μόρφωμα" είναι ο όρος που χρησιμοποιούν όλα τα μμε, κάποια πρωτοτυπιά πχ ναζιστικό κόμμα ή κάτι τέτοιο. Ή όλοι γράφετε απλά ό τι σαν δώσουν. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι αντιναζιστής. Και η ΧΑ είναι ακροδεξία, απλά παράλληλα όργανο της ΝΔ ή των εκάστοτε κυβερνώντων. Μεγάλη επιτυχία του προστατευόμενού σας (μμε) Σαμαρά να πάρει 4 % από την ΧΑ. Ποιος θα το παιρνε άραγε. Την προηγούμενη μέρα όλως τυχαίως ξεφτιλιζόταν ο Καμμένος... Τυχαίο; Συνωμοσιολογία; Όχι... Έχει και κωδική ονομασία... Και αντί να ανέβει η αριστερά από τον φόνο ενός αριστερού, ανέβηκε η δεξιά. Καταπληκτικό, ε;

χρυση ακτη

Ετσι παιζεται το παιχνιδι της πολιτικης.. εκει που ο Σαμαρας την ειχε για συνεταιρακι τη ΧΑ - την καει για μια καθολου κακη διαφορα απο το Συριζα. Οπως εχει ξαναγραφτει, το λυσσασμενο σκυλι ειναι ρισκο. Τρομαζει τον αντιπαλο, αλλα οταν δαγκωσει αθωο και τρομαξει και ο κοσμος - το θανατωνεις και γινεσαι και ηρωας. Το θεμα ειναι οτι το κακο εχει γινει - η ΧΑ ειτε ειναι κομμα ειτε οχι, δε θα σταματησει να υπαρχει. Υπηρχε πριν σαν 'συνεργατης' της αστυνομιας για της κυβερνησης (για προβοκατσιες, κλπ) και θα συνεχισει να υπαρχει - και με καλυτερη οργανωση τωρα. Αν δεν καταδικαστουν και φυλακιστουν ολα τα ανωτατα/τερα στελεχη για να ψοφησει το φιδι, θα βρισκουμε κουκουλοφορους μπροστα μας σε καθε πορεια και αντιδραση του λαου, απεναντι στα μνημονια της διεφθαρμενης και προδοτικης κυβερνησης.

Νίκος Παπαδόπουλος

Σκεφτείτε το συμβάν λίγο ήθελε να την κοπανησει ο αλήτης Φανταστείτε τον στο σπίτι του να ζητωκραυγαζει για την επιτυχία του. Ανατριχίλα

nea apelpismenh

sthn cozanh esteilan sto nosocomeio foithth tou tei giati<> cai to ecanan aristeroi foithtes....

Πάνος

Ξεκινά απο το να μάθεις να γράφεις... Μετά θα έχεις και άποψη

Νίκος Παπαδόπουλος

Αηδία. Το μόνο αληθές ειναι πως έκλεισε δυο σπιτια ο ηλιθιος. Ότι όπλα είχε ήταν για άμυνα. Ότι κλήσεις έκανε ήταν προς την ΧΑ Κατα τα αλλα για όλα φταίει η κακιά η ώρα. Ε πιάστε την τη πουτανα να ξεμπερδεύουμε

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rodos-0

Σε ποιες περιοχές της χώρας έπεσε η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής, σύμφωνα με το meteo - Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Διδώ» σε Λάρισα, Εύβοια και Ρόδο - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για την Πέμπτη

DSC_4432

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος, πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος αντίστοιχα της ΕΡΤ Α.Ε. συναντήθηκαν σήμερα με τους εκπροσώπους του Τύπου, για πρώτη φορά ύστερα από τρεις μήνες που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους

2
tsiaras_fylakes

Το χώρο των ιστορικών φυλακών επισκέφθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας - Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την πολιτική βούληση να παραχωρηθεί ο χώρος των παλαιών φυλακών στους πολίτες του Ωρωπού