Παρουσία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, καταθέτει αυτή την ώρα στον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Χαρ. Βουρλιώτη, μάρτυρας-«κλειδί» για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο μάρτυρας τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό καθεστώς προστασίας, είναι δηλαδή προστατευόμενος μάρτυρας.
Η κατάθεση του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τον κ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής.
Βασικό ζητούμενο για την έρευνα παραμένει το αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.