Μετά τις 10:00 ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

«Βουτιά» ακόμα και 1.000 μορίων σε σχολές του 2ου και 4ου πεδίου - Μεγάλη πτώση αναμένεται σε Πολυτεχνεία, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές - Οι βάσεις θα κρύβουν εκπλήξεις, λέει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους καθώς σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Οι βάσεις θα αναρτηθούν μετά τις 10:00 το πρωί στο protothema.gr

Πάντως, οι βάσεις θα κρύβουν εκπλήξεις, όπως λέει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης και λόγω του σχεδίου «Αθηνά» αλλά και λόγω κρίσης και διαμόρφωσης λόγω αυτής των επιθυμιών των υποψηφίων.

Σε κάποιες σχολές κυρίως του 2ου και του 4ου πεδίου αναμένεται αν σημειωθούν ιστορικά χαμηλά με «βουτιά» ακόμα και 1.000 μορίων.

Πολυτεχνεία και Φυσικομαθηματικές σχολές αναμένεται να έχουν μεγάλη πτώση, όπως επίσης και οι Οικονομικές σχολές.

Η πτώση αναμένεται να είναι η γενικότερη τάση όπως επίσης και η επιθυμία των υποψηφίων να σπουδάσουν σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

αναγνώστης

καλή επιτυχία στα παιδιά! Σε όσους περάσετε αλλά και σε όσους δεν περάσετε, καλή σταδιοδρομία.. Να σπουδάσετε αυτό που θέλετε και να το κάνετε με συνείδηση, ή να δουλέψετε με συνείδηση (θα μου πείτε στη γενιά των 400 με τι συνείδηση, αλλά ας το προσπαθήσουμε τουλάχιστον). Ανήκω στη γενιά των τριαντάρηδων και θέλω δίπλα μου άλλη μία γενιά μορφωμένη και ακόμα ανώτερη από τη δική μου μπας και δημιουργήσουμε τίποτα της προκοπής σε αυτόν τον τόπο, και να εξαφανίσουμε τα τερατουργήματα των πενηντάρηδων και βάλε.

Δαναος δαρειος

Καλη επιτυχία !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης