Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί τη Δευτέρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ. Μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με περαιτέρω εξασθένηση το απόγευμα.
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με περαιτέρω εξασθένηση το απόγευμα.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.