Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
Έλληνες φοιτητές κατασκεύασαν την «υπέρτατη» φραπεδομηχανή
Έλληνες φοιτητές κατασκεύασαν την «υπέρτατη» φραπεδομηχανή
Φτιάχνει φραπέ χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει κανείς ούτε το δαχτυλάκι του!
Πρόκειται για την πιο πρωτότυπη -και ίσως τη μεγαλύτερη- φραπεδομηχανή που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Και είναι δημιούργημα Ελλήνων φοιτητών!
Ο Γιώργος Μπαρούμας και ο Σταύρος Ζαμπέτης, φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, έβαλαν όλη τη φαντασία, τη γνώση και τη μαεστρία τους, και κατασκεύασαν αυτή τη μοναδική συσκευή, που φτιάχνει τον «παραδοσιακό» φραπέ χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει κανείς ούτε το δαχτυλάκι του, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Οι δύο νεαροί φοιτητές έπρεπε να σκεφτούν ένα θέμα για την πτυχιακή τους εργασία και μετά από προτροπή του καθηγητή τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την «υπέρτατη» φραπεδομηχανή, η οποία, όπως θα δείτε στο βίντεο, λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο.
Η συσκευή ζυγίζει περίπου 10 κιλά και μπορεί να προγραμματιστεί για να φτιάξει το «απόλυτο ελληνικό ρόφημα» με γάλα ή χωρίς, σκέτο, μέτριο ή γλυκό!
Η πατέντα των δύο ευφάνταστων και δημιουργικών φοιτητών θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί και να διατεθεί στο εμπόριο, εφόσον υποστεί μερικές μικρές βελτιώσεις.
Ο Γιώργος Μπαρούμας και ο Σταύρος Ζαμπέτης, φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, έβαλαν όλη τη φαντασία, τη γνώση και τη μαεστρία τους, και κατασκεύασαν αυτή τη μοναδική συσκευή, που φτιάχνει τον «παραδοσιακό» φραπέ χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει κανείς ούτε το δαχτυλάκι του, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Οι δύο νεαροί φοιτητές έπρεπε να σκεφτούν ένα θέμα για την πτυχιακή τους εργασία και μετά από προτροπή του καθηγητή τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την «υπέρτατη» φραπεδομηχανή, η οποία, όπως θα δείτε στο βίντεο, λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο.
Η συσκευή ζυγίζει περίπου 10 κιλά και μπορεί να προγραμματιστεί για να φτιάξει το «απόλυτο ελληνικό ρόφημα» με γάλα ή χωρίς, σκέτο, μέτριο ή γλυκό!
Η πατέντα των δύο ευφάνταστων και δημιουργικών φοιτητών θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί και να διατεθεί στο εμπόριο, εφόσον υποστεί μερικές μικρές βελτιώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα