Έβαζαν το 4χρονο παιδί τους να κλέβει!

Έβαζαν το 4χρονο παιδί τους να κλέβει!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πελάτης του υποκαταστήματος της Δ.Ε.Η. στη Λαμία, όταν είδε ένα αγοράκι μόλις 4 χρόνων να κλέβει το κινητό ενός 23χρονου υπαλλήλου που φόρτιζε κρυμμένο στο γραφείο του και να το παραδίδει στους γονείς του

Έβαζαν το 4χρονο παιδί τους να κλέβει!
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πελάτης του υποκαταστήματος της Δ.Ε.Η. στη Λαμία, όταν είδε ένα αγοράκι μόλις 4 χρόνων να κλέβει το κινητό ενός 23χρονου υπαλλήλου που φόρτιζε κρυμμένο στο γραφείο του και να το παραδίδει στους γονείς του, οι οποίοι το παρότρυναν στην κλοπή και επικροτούσαν την πράξη του!

Αμέσως ενημέρωσε τον 23χρονο υπάλληλο ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που εντόπισαν το ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους στον προαύλιο χώρο της Δ.Ε.Η.. Σε σωματική έρευνα που έκαναν στον 29χρονο πατέρα, βρήκαν πάνω του το κλεμμένο κινητό και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του.

Ο καλός μπαμπάς και η 31χρονη μάνα συνελήφθησαν με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ το 4χρονο αγοράκι παρέλαβε η μητέρα της δράστιδας. Η Ασφάλεια Λαμίας συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστώσει αν οι γονείς ενέπλεξαν το ανήλικο παιδί τους και σε άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης