Στο ΑΧΕΠΑ κοσμήτορας του ΑΠΘ έπειτα από επίθεση αγνώστων

Στο ΑΧΕΠΑ κοσμήτορας του ΑΠΘ έπειτα από επίθεση αγνώστων

Έπειτα από τον προπηλακισμό του από ομάδα περίπου 40 ατόμων, ο καθηγητής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Στο ΑΧΕΠΑ κοσμήτορας του ΑΠΘ έπειτα από επίθεση αγνώστων
Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε ο κοσμήτορας της  Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σπυρίδων Παυλίδης, έπειτα από τον προπηλακισμό του από ομάδα περίπου 40 ατόμων μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο καθηγητής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παυλίδης, συγκαταλεγόταν στη λίστα με τους 44 καθηγητές που υπέγραψαν την επιστολή προς την εισαγγελία Θεσσαλονίκης με την οποία κάλεσαν τα ΜΑΤ για να καταστείλουν την κατάληψη των εργολαβικών.

Νωρίτερα την Τρίτη, φοιτητές κράτησαν «όμηρο» μέσα στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τον αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών υποθέσεων, Χρήστο Κωνσταντάτο.

Φοιτητές της Εστίας Καλαμαριάς συγκεντρώθηκαν έξω από την πρυτανεία ζητώντας να αλλάξει ο κανονισμός για τις φοιτητικές εστίες, δηλαδή να μην πραγματοποιείται ετήσια διαγραφή των οικότροφων και να δίνεται η δυνατότητα παραμονής στην εστία για πέντε χρόνια.
Κλείσιμο

Οι φοιτητές καταλογίζουν στον αντιπρύτανη αδιαφορία σε ό,τι αφορά την προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν μαζί του για τα αιτήματά τους.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης