Βόλος: Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός συνελήφθησαν με 11 κιλά χασίς

Βόλος: Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός συνελήφθησαν με 11 κιλά χασίς

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η ενέδρα που έστηναν επί δυο μερόνυχτα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα ερημικό σημείο σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας

Βόλος: Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός συνελήφθησαν με 11 κιλά χασίς
Αποτελεσματική αποδείχθηκε η ενέδρα που έστηναν επί δυο μερόνυχτα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα ερημικό σημείο σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας, όπου είχαν εντοπίσει κρυμμένο σε μια συστάδα δέντρων έναν ταξιδιωτικό σάκο με πάνω από ένδεκα κιλά χασίς.

Όταν οι δυο παραλήπτες έφτασαν με μια μοτοσικλέτα στην καβάντζα, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Ο 24χρονος Έλληνας που είχε κατεβεί από τη μηχανή ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 18χρονος οδηγός που τον περίμενε κατάφερε να διαφύγει προσωρινά, αλλά τον συνέλαβαν λίγο αργότερα έξω από το σπίτι του.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι είχαν κρύψει την βάρους 11κιλών και 351 γραμμαρίων κάνναβη μαζί με έναν 24χρονο Αλβανό συνεργό τους, με σκοπό να την διακινήσουν σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και η μοτοσικλέτα τους κατασχέθηκε, ενώ ο αλλοδαπός συνεργό τους αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης