Ανήλικος δραπέτης έκανε κλοπές και εκβιασμούς

Ανήλικος δραπέτης έκανε κλοπές και εκβιασμούς

Συνεργούς του στις παρανομίες, ο δραπέτης είχε άλλο ένα τσιγγανόπουλο ηλικίας 15 χρόνων που συνελήφθη μαζί του και έναν ακόμη άγνωστο που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται

Εισαγγελική έρευνα για τη Goldman Sachs
Ανήλικος δραπέτης έκανε κλοπές και εκβιασμούς
Από κλοπές σε οχήματα και εκβιασμούς σε βάρος των ιδιοκτητών τους εξασφάλιζε χρήματα ένας «άγουρός» κακοποιός ηλικίας μόλις 13 χρόνων, που είχε αποδράσει πριν από 15 ημέρες από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν με απόφαση του ανακριτή Ηλείας!

Συνεργούς του στις παρανομίες, ο δραπέτης είχε άλλο ένα τσιγγανόπουλο ηλικίας 15 χρόνων που συνελήφθη μαζί του και έναν ακόμη άγνωστο που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Οι τρεις τους διέρρηξαν την Πέμπτη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Βέλο Κορινθίας και έκλεψαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας που είχε μέσα χρήματα, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Αλλά και την Τετάρτη, είχαν κλέψει από το Κιάτο μια μοτοσικλέτα και απαιτούσαν εκβιαστικά από συγγενή του ιδιοκτήτη να τους δώσει 50 ευρώ για να την επιστρέψουν! Τα κλεμμένα αντικείμενα και η μηχανή βρέθηκαν στην κατοχή των δυο πιτσιρικάδων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές ή εκβιασμούς.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης