«Σήκωσαν» ένα τόνο μετάλλων από εργοστάσιο!

«Σήκωσαν» ένα τόνο μετάλλων από εργοστάσιο!

Άδικα κουβαλούσαν στο φορτηγό τους τα μεταλλικά καλούπια και εργαλεία βάρους ενός τόνου που έκλεψαν από ένα εκτός λειτουργίας εργοστάσιο στο Ύπατο Βοιωτίας οι τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων

Το πρότυπο στυλ της δεκαετίας
 «Σήκωσαν» ένα τόνο μετάλλων από εργοστάσιο!
Άδικα κουβαλούσαν στο φορτηγό τους τα μεταλλικά καλούπια και εργαλεία βάρους ενός τόνου που έκλεψαν από ένα εκτός λειτουργίας εργοστάσιο στο Ύπατο Βοιωτίας οι τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων! Στην έξοδο τους περίμεναν… αστυνομικοί που είχε ειδοποιήσει ο φύλακας και εγκατέλειψαν τα κλοπιμαία προσπαθώντας να το σκάσουν τρέχοντας.

Όμως, μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν δύο από τους δράστες ηλικίας 46 και 29 χρόνων, ενώ ο 39χρονος συνεργός τους πρόλαβε να εξαφανιστεί. Τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ επιστράφηκαν στον 66χρονο ιδιοκτήτη του εργοστασίου, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

*** Ρήμαξαν ένα αιολικό πάρκο στην Κάρυστο της δύο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού ηλικίας 50 και 47 χρόνων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έχοντας μαζί τους πλήθος από κλεμμένα καλώδια χαλκού και διαρρηκτικά εργαλεία. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

*** Τα καύσιμα από ένα μηχάνημα έργων του δήμου Ζαχάρως «ρουφούσαν» δύο Ρουμάνοι ηλικίας 38 και 34 χρόνων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μπιτόνια με συνολικά 30 λίτρα πετρελαίου, τα οποία οι αστυνομικοί παρέδωσαν στους υπεύθυνους του δήμου.

*** «Φτερά» έκαναν για μια ακόμη φορά δεκάδες υδρομετρητές από τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών στο κέντρο της Πάτρας, που προφανώς προορίζονται για πώληση από τους «κυνηγούς» χαλκού και μετάλλων.
Κλείσιμο

*** Ένα σχολείο στην περιοχή Ιαλυσού στην Ρόδο διέρρηξε άγνωστος παραβιάζοντας ένα παράθυρο της αίθουσας εκδηλώσεων και άρπαξε από μέσα τον μικροφωνικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης