Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των νεαρών με τις μολότοφ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των νεαρών με τις μολότοφ

Η έρευνα της Ασφάλειας που ακολούθησε την σύλληψη των τριών νεαρών με βόμβες μολότοφ στο Βόλο τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεν διαλεύκανε τις προθέσεις και τα κίνητρά τους.

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε ο Ξυδούς
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των νεαρών με τις μολότοφ
Η έρευνα της Ασφάλειας που ακολούθησε την σύλληψη των τριών νεαρών με βόμβες μολότοφ στο Βόλο τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεν διαλεύκανε τις προθέσεις και τα κίνητρά τους. Έτσι, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έδωσε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, αναζητώντας πληροφορίες.

Οι συλληφθέντες είναι ο Ζήνων Μανθογιάννης του Νικολάου και της Ολυμπίας γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1990 στο Βόλο, Μάριος Καλισόπουλος του Δημητρίου και της Σοφίας γεννημένος στις 12 Απριλίου 1986 στη Λάρισα και Κωνσταντίνος Δοδόλιας του Βάιου και της Παρασκευής γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1991 στο Βόλο.

Και οι τρεις κατηγορούνται για παρασκευή και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, ενώ ο Μανθογιάννης κατηγορείται ακόμη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και ο Δοδόλιας για παράνομη οπλοκατοχή. Η Ασφάλεια Βόλου αναζητά πληροφορίες σχετικά με τους τρεις συλληφθέντες στον αριθμό κλήσης 24210 – 76957 και υπενθυμίζει ότι εξασφαλίζει την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.  

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης