Δεν τον εμπόδιζαν οι… ξεκλείδωτες πόρτες!

Δεν τον εμπόδιζαν οι… ξεκλείδωτες πόρτες!

Προτιμούσε την… εύκολη δουλειά ο 38χρονος Έλληνας διαρρήκτης που έκανε τέσσερις κλοπές μέσα σε δυο ημέρες σε σπίτια της Λάρισας! Στο τελευταίο σπίτι που τρύπωσε, όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 28χρονο ιδιοκτήτη.

Βρήκε τον διαρρήκτη του σπιτιού του στο… κατάλληλο μέρος!
Προτιμούσε την… εύκολη δουλειά ο 38χρονος Έλληνας διαρρήκτης που έκανε τέσσερις κλοπές μέσα σε δυο ημέρες σε σπίτια της Λάρισας! Οι ξεκλείδωτες πόρτες ήταν η… αδυναμία του, αφού τις άνοιγε χωρίς κόπο. Στο τελευταίο σπίτι που τρύπωσε, όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 28χρονο ιδιοκτήτη.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς που έφτασαν ειδοποιημένοι από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε, ομολόγησε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε διαρρήξει την Τετάρτη και την Πέμπτη τις πόρτες των σπιτιών ενός 60χρονου από το οποίο άρπαξε ένα μπουφάν και μια γυναίκεια τσάντα, μιας 68χρονης απ’ όπου πήρε ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα και μιας 23χρονης από την οποία έκλεψε ένα φορητό υπολογιστή και την τσάντα της με μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Άλλο ένας μέλος της σπείρας των τσιγγάνων που είχαν διαρρήξει 16 σπίτια στην Κέρκυρα με λεία χρήματα και χρυσαφικά αξίας άνω των 110.000 ευρώ, συνελήφθη στην πόλη της Πρέβεζας. Πρόκειται για έναν 27χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, μετά την σύλληψη ενός 22χρονου συνεργού του στο σπίτι του οποίου στην περιοχή Κυνοπιάστες κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του, δύο κινητά, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 1.000 ευρώ και μία επιταγή ύψους 4.000 ευρώ. Στη σπείρα συμμετείχαν άλλοι δύο 27χρονοι τσιγγάνοι που αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης