Βούλγαροι λήστεψαν ηλικιωμένους και γύρισαν στην πατρίδα τους

Βούλγαροι λήστεψαν ηλικιωμένους και γύρισαν στην πατρίδα τους

Σε  επικοινωνία με τις αστυνομικές  αρχές της Βουλγαρίας βρίσκεται η Ασφάλεια Διδυμοτείχου για τον εντοπισμό δυο νεαρών κακοποιών από τη γειτονική χώρα...

Βούλγαροι λήστεψαν ηλικιωμένους και γύρισαν στην πατρίδα τους
Σε  επικοινωνία με τις αστυνομικές  αρχές της Βουλγαρίας βρίσκεται η Ασφάλεια Διδυμοτείχου για τον εντοπισμό δυο νεαρών κακοποιών από τη γειτονική χώρα, που λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε χωριό του Διδυμοτείχου και πιθανότατα επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Οι δυο  αλλοδαποί ηλικίας 25 και 29 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα ως οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει στις 25 Οκτωβρίου. Οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού φορώντας κουκούλες, τους χτύπησαν και τους απείλησαν με μαχαίρι ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους έδιναν χρήματα. Άρπαξαν 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Σε βάρος των δυο κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.
Κλείσιμο

*** Βγήκε  από το περίπτερο για να  εξυπηρετήσει έναν πελάτη και  βρέθηκε στο… νοσοκομείο ένας  60χρονος περιπτερούχος στην Κόρινθο! Ο νεαρός ήταν ληστής και τον χτύπησε για να τον εξουδετερώσει, ώστε να αρπάξει ανενόχλητος 300 ευρώ από το ταμείο του περιπτέρου. Ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά αναγνωρίστηκε από το θύμα και τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές. Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης