Με το σακάκι του Euro 2012 η Μέρκελ στην Αθήνα

Με το σακάκι του Euro 2012 η Μέρκελ στην Αθήνα

Συμβολικό χαρακτήρα φαίνεται πως έχει η απόφαση της κυρίας Ανγκελα Μέρκελ να φορέσει κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα το ίδιο πράσινο σακάκι που φορούσε και στον αγώνα μεταξύ Γερμανίας - Ελλάδας στο Euro του 2012

"Xαρακίρι" ο 'Αρης, έχασε και ο Πανελλήνιος
Με το σακάκι του Euro 2012 η Μέρκελ στην Αθήνα
Το αεροπλάνο της κυρίας Μέρκελ έφτασε στις 1.30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το κόκκινο χαλί στρώθηκε και όλοι περίμεναν να ανοίξει η πόρτα για να δούνε την Καγκελάριο της Γερμανίας. 

Αν και η ίδια δεν φημίζεται για τις στυλιστικές της επιλογές, η σημερινή της εμφάνιση κάτι θύμιζε σε όλους. Έπειτα από σκέψη και μια γρήγορη αναζήτηση διαπιστώθηκε ότι η κυρία Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα επέλεξε να φορέσει το ίδιο πράσινο σακάκι με τα τρία κουμπιά και της μεγάλες τσέπες που φορούσε και στον αγώνα μεταξύ Γερμανίας – Ελλάδας στο Euro του 2012. 

Η απόφασή της φαίνεται πως έχει και συμβολικό χαρακτήρα αφού η Γερμανία τότε είχε κερδίσει την Εθνική μας ομάδα με σκορ 4-2 και η Καγκελάριος της Γερμανίας προχώρησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένη από τη νίκη μέσα στο γήπεδο του Γκντανσκ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης