Ο αγοραστής της κοκαΐνης ήταν αστυνομικός!

Ο αγοραστής της κοκαΐνης ήταν αστυνομικός!

Οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ομοεθνή συνεργό του που δεν έδωσε το παρών στο «ραντεβού»...
       

Μεσογειακή φώκια, θύμα ψαρέματος με δυναμίτιδα
Ο αγοραστής της  κοκαΐνης ήταν αστυνομικός!
Έπεσε στο δόκανο του αστυνομικού  που του παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενος  για την αγορά κοκαΐνης, ένας  νεαρός Αλβανός διακινητής ναρκωτικών  στον Λαγανά της Ζακύνθου! Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ομοεθνή συνεργό του που δεν έδωσε το παρών στο «ραντεβού». 
       
Ο αστυνομικός- «αγοραστής» κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον 33χρονο αλλοδαπό για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών και συμφώνησε να αγοράσει 21,6 γραμμάρια κοκαΐνης. Όταν, όμως, ο Αλβανός παρέδωσε το «εμπόρευμα» συνελήφθη και από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 2,2 γραμμάρια. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 
Κλείσιμο

*** «Οικογενειακή»  ήταν η μίνι χασισοφυτεία που  διατηρούσαν δυο αδέλφια ηλικίας 31 και 28 χρόνων σε ένα οικόπεδο του μεγαλύτερου στο Γαρδίκι Ιωαννίνων! Οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,40 και 3,20 μέτρων, ενώ στα σπίτια τους κατέσχεσαν μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. 
  
*** Πακιστανοί… χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου! Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 31 και 32 χρόνων που καλλιεργούσαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός και ενάμισι μέτρου μέσα σε ένα ξένο αγρόκτημα, κοντά στο σπίτι όπου διέμεναν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης