Έλληνες σωματέμποροι εξέδιδαν ανήλικες στη Λάρισα!

Έλληνες σωματέμποροι εξέδιδαν ανήλικες στη Λάρισα!

Τα θύματά  τους ήταν κορίτσια με σοβαρά  οικογενειακά και κατά συνέπεια  οικονομικά προβλήματα, τα οποία  εκμεταλλεύονταν οι Έλληνες μαστροποί  ηλικίας 53 και 49 χρόνων...

Έλληνες σωματέμποροι εξέδιδαν ανήλικες στη Λάρισα!
Ήταν  και… γενναιόδωροι οι αδίστακτοι  σωματέμποροι που εξέδιδαν δυο  ανήλικες αλλοδαπές στη Λάρισα, τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα τις ψυχές τους καθώς τις ανάγκαζαν να «πηγαίνουν» με δεκάδες πελάτες! Τους άφηναν, όμως, το… μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής τους!

Τα θύματά  τους ήταν κορίτσια με σοβαρά  οικογενειακά και κατά συνέπεια  οικονομικά προβλήματα, τα οποία  εκμεταλλεύονταν οι Έλληνες μαστροποί  ηλικίας 53 και 49 χρόνων για να τους κλείνουν «ροζ» ραντεβού. Η αμοιβή για την 17χρονη Αλβανίδα ήταν 50 ευρώ για κάθε “πελάτη” που συναντούσε στο σπίτι του 53χρονου ή 70 αν πήγαινε στα σπίτια των ενδιαφερόμενων ή σε ξενοδοχεία! Από αυτά, της έδιναν 30 ή 40 αντίστοιχα και τα υπόλοιπα τα μοιράζονταν! Στους τρεις μήνες που προωθούσαν στην πορνεία την ανήλικη κοπέλα, της είχε φέρει τουλάχιστον 100 “πελάτες”!
Κλείσιμο

Ανάλογες  ήταν και οι «αμοιβές» της  δεύτερης ανήλικης που είχε πέσει στα δίχτυα των σωματεμπόρων, μιας 15χρονης Ρουμάνας που εξαναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με 15 ως 20 άνδρες την εβδομάδα! Ο 53χρονος συνελήφθη μαζί με τη 17χρονη όταν ένας αστυνομικός της Ασφαλείας Λάρισας του παρουσιάστηκε ως “πελάτης” και του έδωσε 70 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 49χρονος.

Οι δυο δράστες θα απολογηθούν στον ανακριτή μετά την δίωξη για μαστροπεία που τους άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 47 και 54 χρόνων και ενός 59χρονου άνδρα, που είναι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων στα οποία πήγαιναν οι δυο ανήλικες για ερωτικά ραντεβού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης