Η έλλειψη ωτορινολαρυγγολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου "σκότωσε" 63χρονο!

Η έλλειψη ωτορινολαρυγγολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου "σκότωσε" 63χρονο!

Ένας 63χρονος Βολιώτης, συνταξιούχος επαγγελματίας οδηγός, έχασε την ζωή του το Σάββατο... ελέω της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας...

Η έλλειψη ωτορινολαρυγγολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου "σκότωσε" 63χρονο!
Ένας 63χρονος Βολιώτης, συνταξιούχος επαγγελματίας οδηγός, έχασε την ζωή του το Σάββατο... ελέω της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας!

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος από τους γιατρούς το Νοσοκομείου Βόλου σχετικά με τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν βασικές ειδικότητες για να καλύψουν τις εφημερίες, γεγονός που έγινε και η αιτία να χάσει την ζωή του ο άτυχος Χ. Ρούμπος.

Κλείσιμο
Ειδικότερα ο 63χρονος έφτασε στο Νοσοκομείο Βόλου την Παρασκευή το βράδυ, λόγω πυρετού και δυνατού πονόλαιμου, με τους γιατρούς να του προτείνουν αντιβίωση, λέγοντας του πως έχει τις αμυγδαλές του και να τον στέλνουν πίσω στο σπίτι του.

Ο άτυχος άντρας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μη αντέχοντας τους δυνατούς πόνους στο λαιμό έφτασε και πάλι μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, όπου ο γιατροί τον παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο Λάρισας καθώς δεν υπήρχε ωτορινολαρυγγολόγος που να εφημερεύει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης