Ξύλο μέχρι θανάτου στον ίδιο του τον πατέρα

Ξύλο μέχρι θανάτου στον ίδιο του τον πατέρα

Μοιραία κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός πατέρα-γιου στον Κάλαμο - Σοκ και στην Κω: Πατέρας σακάτεψε στο ξύλο το κοριτσάκι του!

Ξύλο μέχρι θανάτου στον ίδιο του τον πατέρα
Μοιραία κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός πατέρα και γιου το βράδυ της Τρίτης στον Κάλαμο Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος γιος χτύπησε με μανία τον 70χρονο πατέρα του, ο οποίος δεν άντεξε τα χτυπήματα και λίγο αργότερα κατέληξε.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. 

Σοκ και στην Κω όπου από το Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί σήμερα  ένας πα-τέρας που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι, ενώ  βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ξυλοκόπησε αλύπητα την 12χρονη κόρη τους με αποτέλεσμα η μικρή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με  την καταγγελία, αλλά και με  όσα προέκυψαν από την εξέταση  που έκαναν οι γιατροί στο  ανήλικο κορίτσι, ο αδίστακτος γονιός δεν αρκέστηκε να χτυπάει με τα χέρια του την κόρη του σε όλο της το σώμα, αλλά και της χτυπούσε το κεφάλι στα πλακάκια του λουτρού!

Το 12χρονο θύμα της ενδοοικογενειακής βίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω με μεγάλες πληγές και μώλωπες στο κεφάλι, το λαιμό και την πλάτη και χρειάστηκε να παραμείνει για μία νύχτα ώσπου να συνέλθει από τα τραύματα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία για τον βάναυσο τραυματισμό και στη συνέχεια η μητέρα της μικρής κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Μάλιστα, πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους μαζί με το κοριτσάκι, στο οποίο παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε η απρόκλητη επίθεση του πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι αλλοδαποί και βρίσκονται παράνομα στην χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης