Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε δύο ξενοδοχεία πολυτελείας

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε δύο ξενοδοχεία πολυτελείας

Εν μέσω της τουριστικής περιόδου συνεργεία της ΔΕΗ διέκοψαν την ηλεκτροδότηση σε δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων .- Αιτία αποτέλεσαν οι ανεξόφλητες οφειλές των ξενοδοχείων , ύψους 130.000 και 60.000 ευρώ αντίστοιχα.- Έπεται και συνέχεια

Λιμουζίνες με 4.000 ευρώ για ταξίδια  στην Ευρώπη!
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε δύο ξενοδοχεία πολυτελείας
Συνέβη κι αυτό ! Συνεργεία της ΔΕΗ μετέβησαν σήμερα το πρωί στην περιοχή της Χερσονήσου και διέκοψαν την ηλεκτροδότηση σε δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων της περιοχής. Αιτία αποτέλεσαν οι ανεξόφλητες οφειλές των ξενοδοχείων προς τη ΔΕΗ, ύψους 130.000 και 60.000 ευρώ αντίστοιχα. Έπεται και συνέχεια, καθώς από αύριο κιόλας η ΔΕΗ συνεχίζει με άλλα ξενοδοχεία που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.

Το πρόβλημα σύμφωνα με πληροφορίες είναι σημαντικό και υφίσταται  και σε άλλα ξενοδοχεία, όχι μόνο στην Κρήτη .
Αιτία ,όπως λένε οι ξενοδόχοι είναι το χαράτσι των ακινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου προσέφυγαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ξενοδοχειακές εταιρείες του νησιού, καταγγέλλοντας ότι τους καταλογίστηκε το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών με λανθασμένα τετραγωνικά μέτρα και με λανθασμένες τιμές ζώνης. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων υπέβαλαν αίτηση για τη διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων των τετραγωνικών μέτρων και της τιμής ζώνης, που αν και καταχωρήθηκαν αμέσως στους υπολογιστές της ΔΕΗ, δεν ελήφθησαν υπόψη κατά την έκδοση των επομένων λογαριασμών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης