Στη φάκα για… πέμπτη φορά ανήλικοι κλέφτες κινητών!

Στη φάκα για… πέμπτη φορά ανήλικοι κλέφτες κινητών!

Οι δυο πιτσιρικάδες εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πριν απομακρυνθούν από κεντρική πλατεία της πόλης, όπου είχαν αρπάξει ένα κινητό από το τραπέζι μιας καφετέριας

Στη φάκα για… πέμπτη φορά ανήλικοι κλέφτες κινητών!
Κάθε λίγο και λιγάκι στον εισαγγελέα Πατρών οδηγούνται δύο ανήλικοι τσιγγάνοι από την Ρουμανία που έχουν ρημάξει τα κινητά των θαμώνων στις καφετέριες της πόλης, αλλά πάντα αφήνονται ελεύθεροι να… συνεχίσουν τις κλοπές! Έτσι έγινε και την… πέμπτη φορά που συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο!

Οι δυο πιτσιρικάδες εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πριν απομακρυνθούν από κεντρική πλατεία της πόλης, όπου είχαν αρπάξει ένα κινητό από το τραπέζι μιας καφετέριας. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ήταν… παλιοί γνώριμοι, καθώς είχαν συλληφθεί για ανάλογες κλοπές άλλες τέσσερις φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα! Και αυτή τη φορά, όμως, ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη και τους άφησε ελεύθερους.

*** Την τσάντα μιας 48χρονης λουόμενης βρήκε… έκθετη στην ξαπλώστρα της παραλίας Σπιάτζα της Ηλείας όπου την είχε αφήσει η ιδιοκτήτριά της για να κολυμπήσει και την άρπαξε ένας 29χρονος Έλληνας. Όμως, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση και βρήκαν πάνω του τα δυο κινητά, την φωτογραφική μηχανή και τα 65 ευρώ που είχε μέσα η τσάντα. Όπως αποδείχθηκε, κλεμμένη από έναν 31χρονο στη Βαρβάσαινα ήταν και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Με την τσάντα μιας 33χρονης που είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα, συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας ένας 32χρονος Βούλγαρος. Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης βρήκαν στην κατοχή του τα 20 ευρώ, δύο αστυνομικές ταυτότητες και τα βιβλιάρια καταθέσεων που περιείχε η τσάντα και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο δράστης ομολόγησε ότι και στις 28 Ιουλίου είχε αρπάξει την τσάντα μιας 33χρονης μέσα στην οποία υπήρχαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα, τα οποία επίσης βρεθήκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης