Έκλεβε τα καλώδια φωτισμού στο Βόλο

Έκλεβε τα καλώδια φωτισμού στο Βόλο

Η ξαφνική  διακοπή στο σύστημα ηλεκτροδότησης  στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας που συνέβη μέρα- μεσημέρι, κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Βόλου που κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για συνηθισμένη βλάβη

Έκλεβε τα καλώδια φωτισμού στο Βόλο
Η ξαφνική  διακοπή στο σύστημα ηλεκτροδότησης  στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας που συνέβη μέρα- μεσημέρι, κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Βόλου που κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για συνηθισμένη βλάβη.

Έτσι, κατάφεραν  να εντοπίσουν άμεσα αυτόν  που την προκάλεσε. Ήταν ένας 31χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού  που είχε ξηλώσει τα καλώδια σε μήκος 25 μέτρων από ένα φρεάτιο δημοτικού φωτισμού για να αρπάξει τον χαλκό που περιείχαν αξίας περίπου 250 ευρώ! Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα εργαλείο κοπής καλωδίων και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.

Ο δράστης συνελήφθη, ομολόγησε και υπέδειξε από πού είχε κλέψει τα καλώδια τα οποία επιστράφηκαν στους αρμόδιους του δήμου Βόλου. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με τις κατηγορίες της κλοπής και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης