Τα δίχτυα έπιασαν σάκο με 93 κιλά χασίς!

Τα δίχτυα έπιασαν σάκο με 93 κιλά χασίς!

Αν ήταν  ψάρι αυτό που έπιασε στα  δίχτυα του ο ιδιοκτήτης ενός  αλιευτικού σκάφους στα ανοιχτά  της Κέρκυρας, θα… καμάρωνε για  πολλά χρόνια!

Τα δίχτυα έπιασαν σάκο με 93 κιλά χασίς!
Αν ήταν  ψάρι αυτό που έπιασε στα  δίχτυα του ο ιδιοκτήτης ενός  αλιευτικού σκάφους στα ανοιχτά  της Κέρκυρας, θα… καμάρωνε για  πολλά χρόνια! Όμως, αυτό που έβγαλε  στην επιφάνεια και ζύγιζε  πάνω από 93 κιλά, ήταν ένας…  σάκος γεμάτος χασίς!

Κλείσιμο
Ο ψαράς  ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας ότι «ψάρεψε» τον σάκο όταν αλίευε στη θαλάσσια περιοχή 4,3 ναυτικά μίλια ανατολικά της νήσου Ερεικούσας και αμέσως έφτασε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού στο οποίο τον παρέδωσε. Μέσα, βρέθηκαν 40 δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 93 κιλών και 153 γραμμαρίων, που είχε καταστραφεί από το θαλασσινό νερό. Παρά τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, δεν βρέθηκαν άλλοι σάκοι.

Πριν από  πέντε ημέρες, άλλος ένας αλιέας  είχε «ψαρέψει» ένα σάκο με 67 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε απόσταση 300 μέτρων νοτιοανατολικά από το νησί «Παναγιά» στη θαλάσσια περιοχή των Παξών. Και αυτά τα ναρκωτικά ήταν μισοκατεστραμμένα καθώς είχαν βραχεί από το θαλασσινό νερό. Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν αν και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για μέρος φορτίου που πετάχτηκε στη θάλασσα από κάποιο ταχύπλοο που έφτασε από την Αλβανία αλλά δεν έφτασε ποτέ στους παραλήπτες του, άγνωστο για ποιον λόγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης