Ρήμαζε εξοχικά από το… 2007!

Ρήμαζε εξοχικά από το… 2007!

Το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου είχε εκδώσει απόφαση για την απέλασή του, αλλά ο 38χρονος Ρουμάνος εξακολουθούσε να «αλωνίζει» ανενόχλητος στην Κορινθία και την Αχαΐα

Στάσεις εργασίας στον Προαστιακό τη Μ. Τρίτη.
Ρήμαζε εξοχικά από το… 2007!
Το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου είχε εκδώσει απόφαση για την απέλασή του, αλλά ο 38χρονος Ρουμάνος εξακολουθούσε να «αλωνίζει» ανενόχλητος στην Κορινθία και την Αχαΐα όπου είχε διαρρήξει τουλάχιστον 13 εξοχικά από το 2007! Χρειάστηκε, μάλιστα, να συλληφθεί για… οπλοκατοχή για να αποκαλυφθεί η δράση του!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου εντόπισαν στην περιοχή Λυκοποριά Κορινθίας τον αλλοδαπό λίγο μετά από μια κλοπή που είχε κάνει και βρήκαν πάνω του ένα σακίδιο με διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, αποκαλύφθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι από τις αρχές Ιουνίου είχε διαρρήξει έξι εξοχικά και ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου και τη Ροδοδάφνη Αιγίου, από τα οποία έκλεψε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, ρούχα και είδη διατροφής!

Παράλληλα, όμως, εξιχνιάστηκαν άλλες έξι διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες του Κιάτου, του Ξυλοκάστρου και της Κορίνθου που είχε «χτυπήσει» το 2011 και το… 2007! Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο να μην έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης