Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

Υπο μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Φθιώτιδα

Για κακούργημα διώκονται γιος και κόρη του Γρ. Νιώτη
Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας
Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 19.30 η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Άγιος Στέφανος  Δομοκού Φθιώτιδας. Η φωτιά ξεκίνησε στις  17:00 σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Στέφανος στο Δομοκό Φθιώτιδας. Στο σημείο βρέθηκαν  23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και δύο πεζετέλ.

Μάλιστα, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Λιανοκλαδίου και Δομοκού και στο σταθμό Λιανοκλαδίου είχε  ακινητοποιηθεί μία αμαξοστοιχία με επιβάτες, που είχε κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πυροσβεστικής, η διακοπή της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας έγινε για προληπτικούς λόγους, αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα τα πυροσβεστικά οχήματα και τα αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης μεχρί και αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Σοφικό Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, πρόκειται για ένα πευκοδάσος σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο στη θέση Αμόνι, Λάκκα προς Στείρι. Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν σπεύσει ήδη 55 πυροσβέστες, 24 οχήματα, 9 πεζοπόροι, δύο καναντέρ, δύο πεζετέλ και ένα ελικόπτερο.
Κλείσιμο

Αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τη φλόγες, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης