Ραντεβού θανάτου μεταξύ χούλιγκαν στην Πάτρα

Ραντεβού θανάτου μεταξύ χούλιγκαν στην Πάτρα

Πάνοπλοι συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί ενώ κινούνταν στην περιμετρική λεωφόρο της Πάτρας με ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα

Ραντεβού θανάτου μεταξύ χούλιγκαν στην Πάτρα
Πάνοπλοι συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί ενώ κινούνταν στην περιμετρική λεωφόρο της Πάτρας με ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα. Όλα δείχνουν πρόκειται για χούλιγκαν που έχουν αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την πόλη και πήγαιναν σε «ραντεβού» θανάτου!

Άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν τους τέσσερις νεαρούς ηλικίας από 20 ως και 29 χρόνων να έχουν σταθμεύσει σε παράδρομο και τους υπέβαλαν σε έλεγχο. Στο αυτοκίνητο βρήκαν κρυμμένα μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και ένα σπρέι παράλυσης, ενώ ο οδηγός της μηχανής είχε πάνω του μια σιδερογροθιά!

Οι ύποπτοι ανακρίνονται και, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ που έχουν προκαλέσει αλλεπάλληλα επεισόδια με την μεταξύ τους «κόντρα» που ξεκίνησε την Πρωτομαγιά μετά τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με την Ε.Α. Πατρών. Τότε, κάποιοι από αυτούς επιτέθηκαν στη μπουτίκ της ΑΕΚ δίχως επιτυχία, ενώ την επόμενη ημέρα πολιορκήθηκαν τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων Παναθηναϊκού και ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων στους δρόμους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οπαδού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης