Άστεγοι μετανάστες κινδύνευσαν από φωτιά

Άστεγοι μετανάστες κινδύνευσαν από φωτιά

Η φωτιά που άναψαν για να ζεσταθούν σε  ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το  οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη  ζωή σε μια ομάδα μεταναστών στην Καλαμάτα. Οι φλόγες ξέφυγαν και τύλιξαν το κτίριο, αλλά για καλή τους τύχη πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν.    

Άστεγοι μετανάστες κινδύνευσαν από φωτιά
Η φωτιά που άναψαν για να ζεσταθούν σε  ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το  οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη  ζωή σε μια ομάδα μεταναστών  στην Καλαμάτα. Οι φλόγες ξέφυγαν και τύλιξαν το κτίριο, αλλά για καλή τους τύχη πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν.    

 Κανείς δεν  ξέρει πόσοι μετανάστες βρίσκονταν  εκείνη την ώρα στο ερειπωμένο  κτίριο, αφού έσπευσαν να εξαφανιστούν  μόλις διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά  είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν καπνό να βγαίνει από το σπίτι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Όμως, είχε ήδη καταστραφεί ό,τι είχε απομείνει στο χάλασμα.     

 Σύμφωνα με  τους περιοίκους, δεν ήταν η  πρώτη φορά που ξεσπούσε φωτιά  στο συγκεκριμένο κτίσμα που  αποτελεί καταφύγιο παράνομων  μεταναστών. Στο σημείο από το  οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά, βρέθηκε  υπολείμματα από καδρόνια τα  οποία οι ακούσιοι εμπρηστές  είχαν μαζέψει για να τροφοδοτήσουν την εστία που θα τους παρείχε θαλπωρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης