Εξιχνίασαν απάτη σε βάρος ηλικιωμένου

Εξιχνίασαν απάτη σε βάρος ηλικιωμένου

Πολλές  φορές έχει κατηγορηθεί για  απάτες σε βάρος ανυποψίαστων  ηλικιωμένων, αλλά… μυαλό δεν  έβαλε ένας 33χρονος αμετανόητος απατεώνας.

Εξιχνίασαν απάτη σε βάρος ηλικιωμένου
Πολλές  φορές έχει κατηγορηθεί για  απάτες σε βάρος ανυποψίαστων  ηλικιωμένων, αλλά… μυαλό δεν  έβαλε ένας 33χρονος αμετανόητος απατεώνας! Δυο εβδομάδες μετά την τελευταία του «δουλειά» στα Γρεβενά, οι αστυνομικοί σχημάτισαν άλλη μια δικογραφία εναντίον του.

Ο  σεσημασμένος δράστης είχε χτυπήσει  την πόρτα ενός 84χρονου χωρικού στο Καλώχι Γρεβενών στις 15 Ιανουαρίου και κατάφερε να τον πείσει ότι τον είχε στείλει ο γιος του, ο οποίος του όφειλε 500 ευρώ για του τα δώσει ο ίδιος. Ο γέροντας τον πίστεψε, του έδωσε τα χρήματα και ο… ευγενικός απατεώνας έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όταν, όμως, ο ηλικιωμένος έμαθε από το γιο του ότι δεν είχε στείλει ποτέ κάποιον, κατέφυγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε την απάτη δίνοντας την περιγραφή του δράστη, που εντοπίστηκε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνωρίστηκε. Φυσικά, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης