Για νέο κύκλο ισχυρών καταιγίδων που ξεκινά σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα και συνολικά θα διαρκέσουν 40 ώρες, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha, ο καιρός θα επηρεαστεί από δεύτερο χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία και «από το απόγευμα της Κυριακής 9/11 και για 24 ώρες» θα πλήξει:
Ιόνιο
Ήπειρο
Αιτωλοακαρνανία
Ηλεία
Μεσσηνία
ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Κατά την εκτίμησή του οι περιοχές αυτές «θα δεχτούν μεγάλα ύψη βροχής και βροχές με ραγδαιότητα (πολύ νερό σε λίγο χρόνο) με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για πλημμυρικά επεισόδια».
Δείτε χάρτες
Αύριο, Δευτέρα, το βράδυ μέχρι την Τρίτη το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες στη Θράκη και στην ανατολική νησιωτική χώρα και τα Δωδεκάνησα.
Όσον αφορά, τέλος, την Αττική, ο κ. Τσατραφύλλιας αναφέρει ότι θα υπάρξουν «το μεσημέρι τοπικά έντονα φαινόμενα που θα έχουν όμως μικρή διάρκεια αξιόλογη όμως ένταση».
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
1. Σήμερα Κυριακή (09-11-25) στο Ιόνιο και από αργά το απόγευμα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
2. Αύριο Δευτέρα (10-11-25)
α. μέχρι και το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά
β. μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο
γ. στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία
δ. από το απόγευμα στη Θράκη.
3. Την Τρίτη (11-11-25) μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.