Τον τρόμο σκόρπισε στους κατοίκους των Βριλησσίων ένας 45χρονος με τσεκούρι που προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και ένα αυτοκίνητο.
Κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, ο άνδρας βγήκε στον δρόμο και έσπασε τα τζάμια ενός ΙΧ ενώ προκάλεσε ζημιές σε σπίτια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων προβλήθηκαν και πλάνα του άνδρα με το τσεκούρι να σπάει το σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Κολοκοτρώνη το πρωί της Δευτέρας.
Έντρομοι οι κάτοικοι ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ και τον δήμο. Ο 45χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είναι γνώριμος των Αρχών αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.