Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα στους Μανιάκους Καστοριάς μετά την επίθεση μινκ σε κατάκοιτη ηλικιωμένη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μινκ εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας από ανοιχτή πόρτα και της επιτέθηκε ακρωτηριάζοντας ένα κομμάτι από το χέρι της.
Συγγενείς εντόπισαν την ηλικιωμένη και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καστοριάς και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.