Τρεις περιοχές της Κρήτης "προτείνει" η TUI Travel

Τρεις περιοχές της Κρήτης "προτείνει" η TUI Travel

Tο ανάκτορο της Κνωσού, τα Μάταλα και το φαράγγι της Σαμαριάς...

Τρεις περιοχές της Κρήτης "προτείνει" η TUI Travel
Τρεις περιοχές στην Κρήτη προτείνει για τους επισκέπτες η TUI Travel. Πρόκειται για το ανάκτορο της Κνωσού, τα Μάταλα και το φαράγγι της Σαμαριάς.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού, στον δικτυακό τόπο της TUI  Travel και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://news.tuifly.com/public/archive.jsp?gid=40025531&mid=0 τα Μάταλα προτείνονται ως ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, μετά το Ανάκτορο της Κνωσού. Ο Δήμος Φαιστού και τα Μάταλα παράλληλα αναδεικνύονται ως ένας από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς στην Κρήτη, από τον τουριστικό οργανισμό.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εξέλιξης, αποτελεί η αθόρυβη προσπάθεια που υλοποιείται από πέρυσι το Μάιο και η οποία στοχεύει σε μια μεθοδική ανάκαμψη του τουρισμού, του τουριστικού, αλλά και του πολιτισμικού αποθέματος του Δήμου Φαιστού. Είναι χαρακτηριστικό πως από πέρυσι τουριστικοί πράκτορες και φορείς ανά τον κόσμο είχαν ενημερωθεί για το Matala Festival 2011, ενώ ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου είχαν παραλάβει ενημερωτικά Newsletters, για το Matala Festival 2012, τις δυνατότητες τουρισμού και εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε όλο το Δήμο Φαιστού, αλλά και για τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής συνολικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης