Ζωοκλέφτες βασανίζουν τα ζώα για να τα κλέψουν!

Ζωοκλέφτες βασανίζουν τα ζώα για να τα κλέψουν!

Σίγουρα δεν ήταν «επαγγελματίες» ζωοκλέφτες, αλλά μάλλον… «πεινασμένοι» οι άγνωστοι που επιχείρησαν να κλέψουν γουρούνια από ένα χοιροστάσιο στην Μακύνεια Αντιρρίου.

Ζωοκλέφτες βασανίζουν τα ζώα για να τα κλέψουν!
Σίγουρα δεν ήταν «επαγγελματίες» ζωοκλέφτες, αλλά μάλλον… «πεινασμένοι» οι άγνωστοι που επιχείρησαν να κλέψουν γουρούνια από ένα χοιροστάσιο στην Μακύνεια Αντιρρίου. Στην προσπάθειά τους να αρπάξουν τα ζώα χωρίς εκείνα να αντισταθούν, άρχισαν να τα βασανίζουν χτυπώντας τα στο κεφάλι με… βαριοπούλα!

Τα άτυχα τετράποδα πανικοβλήθηκαν από τα χτυπήματα και ξέφυγαν από το άνοιγμα που είχαν ανοίξει οι ζωοκλέφτες στην περίφραξη του χοιροστασίου, αναγκάζοντάς τους να φύγουν με άδεια χέρια! Ωστόσο, τουλάχιστον δυο γουρούνια είχαν χτυπηθεί τόσο πολύ που ο κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να τα θανατώσει για να μην υποφέρουν!

Με ανάλογη αγριότητα φέρθηκε και ένας Ρουμάνος που εισέβαλε σε μια στάνη στην περιοχή Γέρα της Λέσβου για να αρπάξει ένα πρόβατο και να χορτάσει την πείνα του! Η κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει ο κτηνοτρόφος κατέγραψε ανατριχιαστικές σκηνές με τον αλλοδαπό να στραγγαλίζει με τα χέρια του το άτυχο ζώο! Ο δράστης συνελήφθη μαζί με τον ομοεθνή συνεργό του που φύλαγε τσίλιες από το ποιμνιοστάσιο και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αντίθετα, οι ζωοκλέφτες που έδρασαν στο δημοτικό διαμέρισμα Παρανύμφων του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο, ήταν «επαγγελματίες» του είδους. Χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, παραβίασαν την περίφραξη στο ποιμνιοστάσιο ενός 66χρονου κτηνοτρόφου, άρπαξαν 77 πρόβατα αξίας 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης