Κατσίγιαννης για Άρη Μουγκόπετρο: Ήμουν δίπλα του όταν τραυματίστηκε, γέμισα αίματα
O τραγουδιστής Γιάννης Κατσίγιαννης ανέφερε πως ο βιρτουόζος του κλαρίνου κρατούσε στα χέρια του την κροτίδα, που του την έδωσε κάποιος, νομίζοντας ότι επρόκειτο για καπνογόνο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου.
Ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσίγιαννης που βρισκόταν δίπλα στο βιρτουόζο του κλαρίνου μίλησε σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Άρη Μουγκοπέτρου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d9cw102xl3bt)
«Ήμασταν πλάι - πλάι. Δίπλα δίπλα ήμασταν. Στο δεξί μου το χέρι τον είχα τον άνθρωπο και όταν έγινε το περιστατικό εγώ ήμουν δίπλα του. Ο Άρης δεν κατάλαβε ότι είναι κροτίδα. Ό,τι είδα με τα μάτια μου εγώ σας λέω. Εγώ ήμουν δίπλα, το πρωί ήμουν γεμάτος αίματα. Ο Άρης Νόμιζε ότι είναι κάποιο καπνογόνο. Το κρατούσε στα χέρια του το παιδί λες και κρατούσε κάποιο καπνογόνο. Εγώ τραγουδούσα και εκείνος έπαιζε κλαρίνο εκείνη την ώρα. Ανάβει αυτό και το κρατούσε λες και κρατάει την λαμπάδα της Ανάστασης. Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ ένας καλλιτέχνης να κρατήσει μια κροτίδα στα χέρια του γιατί μπορείς να καταστραφείς απευθείας ως καλλιτέχνης αλλά και ένας ανίδεος να είναι ο άλλος, τα χέρια του τα θέλει», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Για το πώς βρέθηκε στα χέρια του, ο Γιάννης Κατσίγιαννης ανέφερε: «Εγώ δεν κατάλαβα καθόλου. Την είχε από μόνος του, του τη δώσανε δεν το ξέρω αυτό. Ήταν κλειστός ο χώρος, απλώς το πρωί είχε λιγότερα άτομα ανάβουν και κανένα καπνογόνο στο τελείωμα, όχι πάντα. Ο Άρης το κρατούσε στα χέρια του λες και ήταν καπνογόνο. Μπορεί και το καπνογόνο να ήταν ελαττωματικό».
Για την κατάσταση της υγείας του είπε πως: «Έχω μιλήσει μαζί του και μου είπε πως δεν έχει καταλάβει τι ήταν αυτό που είχε. Θα πάρει λίγο χρόνο η αποθεραπεία και θα επανέλθει. Πάει καλύτερα».
Η Τζένη Κατσίγιαννη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook σχετικά με τον τραυματισμό του μουσικού. Η λαϊκή τραγουδίστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Άρη Μουγκοπέτρο, αναφέροντας πως προσεύχεται να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στην οικογένεια και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Όπως σημείωσε: «Με αυτό το χαμόγελο και με αισιοδοξία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγεις δυνατός από αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου και σε όλους εμάς που σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για εσένα».
Με αυτό το χαμόγελο και με αισιοδοξία,, σου εύχομαι,μέσα απ τη καρδιά μου,να βγεις δυνατός απ αυτή τη δοκιμασία και να...
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο μουσικός φέρεται να κρατούσε την κροτίδα στα χέρια του τη στιγμή της έκρηξης. Η αστυνομία βασίστηκε σε μαρτυρίες και συλλεχθέντα στοιχεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και εκρηκτικών υλών.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.