Αυτή την ώρα τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα στο ρεύμα προς Κοζάνη, με το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται ως και 23 χιλιόμετρα από το ύψος των διοδίων. Οι Αρχές προσπαθούν σταδιακά να αποσυμφορήσουν την κίνηση.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές δεν επιτρέπουν στους οδηγούς να περάσουν από τον κόμβο της Βέροιας.
Από την αστυνομία έγινε γνωστό, ότι η κυκλοφορία από Βέροια προς Κοζάνη διεξάγεται μέσω της Καστανιάς (παλιά εθνική οδός Βέροιας - Κοζάνης).
Κλείσιμο
Στην περιοχή την ώρα του δυστυχήματος, έως και τώρα επικρατεί πυκνή ομίχλη.
Σημειώνεται πως στο τροχαίο ενεπλάκη φορτηγό, ενώ προκλήθηκε και φωτιά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν δυο απανθρακωμένοι άνθρωποι και τέσσερις τραυματίες που παραλήφθηκαν από το ΕΚΑΒ.
Δυο από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βέροιας και άλλοι δυο στο νοσοκομείο Κοζάνης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.