Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού πρόκειται να οδηγηθεί ο 23χρονος που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε 18χρονο στον Άγιο Δημήτριο, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας, καθώς ο 23χρονος φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει από τον νεαρό το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.
Κατά την επίθεση ο 18χρονος τραυματίστηκε από το μαχαίρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας