Νέδα: Καλά στην υγεία του ο 10χρονος που έπεσε από ύψος περίπου 25 μέτρων
Το παιδί βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά του όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από μεγάλο ύψος
Καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είναι το 10χρονο παιδί που τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στη Νέδα.
Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ το παιδί βρισκόταν στην περιοχή μαζί με την οικογένειά του. Υπό συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, ο 10χρονος έπεσε από ύψος που εκτιμάται ότι φτάνει περίπου τα 25 μέτρα.
Αμέσως μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Παρά το μεγάλο ύψος της πτώσης, οι πρώτες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του είναι καθησυχαστικές, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται καλή.