Την Τρίτη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η κοπέλα πήγε εκεί για να ζητήσει βοήθεια από τους αστυνομικούς, με σκοπό να λάβει την απάντηση: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».
Εκεί, πριν τρεις μέρες, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου προς τιμή της. Συγγενείς, φίλοι, φορείς, ενώσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα για να τιμήσουν τη μνήμη μίας κοπέλας που χάθηκε τόσο άδικα.
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν εκείνη που η μητέρα της Κυριακής γονάτισε μπροστά στην προτομή της κόρης της και λίγο μετά, μαζί με μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου τραγούδησε το «Τακούνια για καρφιά», ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γυναικοκτονίες.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.