Ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών

Ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών

Πήραν…  θάρρος οι Αλβανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών που εισάγουν μεγάλες ποσότητες χασίς από την πατρίδα τους και άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων....

Ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών
Πήραν…  θάρρος οι Αλβανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών που εισάγουν μεγάλες ποσότητες χασίς από την πατρίδα τους και άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, όταν κατάλαβαν πως είχαν εγκλωβιστεί! Η ένοπλη συμπλοκή με ανταλλαγή πυρών συνέβη στην ορεινή περιοχή Αγία Παρασκευή της Κόνιτσας, αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους δράστες.
    
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που είχε κλαπεί το βράδυ της Κυριακής από το Αγρίνιο και, όταν είδαν δύο Αλβανούς να φορτώνουν έξη σάκους γεμάτους ναρκωτικά, έστησαν μπλόκο και τους έκλεισαν τον δρόμο. Ξαφνικά, ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισε να τρέχει προς το δάσος, πυροβολώντας με «Καλάσνικοφ» κατά των αστυνομικών. Εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν.  
     
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη επί τόπου και στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν συνολικά 125 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και, δίπλα στο κάθισμα του οδηγού, ένα δεύτερο «Καλάσνικοφ» με 20 σφαίρες στο γεμιστήρα και μία στη θαλάμη, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί! Ο Αλβανός είναι σεσημασμένος και είχε συλληφθεί στη Σαλαμίνα, πάλι για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζεται.




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης