Την τελευταία της πνοή άφησε η 60χρονη η οποία ήταν πολυτραυματίας και διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, μετά από τροχαίο στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οδό Καραολή και Δημητρίου, περίπου στις 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), μεταξύ φορτηγού και δικύκλου, σύμφωνα με το grtimes.
Μάλιστα, το δίκυκλο της άτυχης γυναίκας κατέληξε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Στην συνέχεια αφού η ίδια απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τελικά σήμερα κατέληξε.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.