Στάση στα Public για δύο γνωστούς συγγραφείς

Στάση στα Public για δύο γνωστούς συγγραφείς

Το κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Sebastian Fitzek και τον Robin Sharma που βρέθηκαν στα Public Συντάγματος και μίλησαν για τα βιβλία τους.

public_writer

Sponsored content

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα έφεραν τον Sebastian Fitzek στην Ελλάδα, συγγραφέα των best seller, το «Δέμα» και η «Θεραπεία», με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «MIMIK». Στις 20 Μάϊου ο συγγραφέας βρέθηκε στο Public του Συντάγματος όπου συνομίλησε  με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Ακριβού. Στην εκδήλωση υπήρχε διαδοχική διερμηνεία από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Sebastian Fitzek αντάλλαξε απόψεις με το κοινό, υπέγραψε τα βιβλία του και φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια με περισσότερα από 450 άτομα να παρακολουθούν με ενθουσιασμό τον συγγραφέα.


Στα Public και ο Robin Sharma
Public_new_syggrafeas

Ο συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ήρθε την Παρασκευή 24 Μαΐου στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου. Η κυκλοφορία του νέου βιβλίου “Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα” του Robin Sharma στα ελληνικά έρχεται λίγους μήνες μετά την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας. Μετά το μεγαλειώδες event αυτοβελτίωσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ο Robin Sharma επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας μια στάση στα Public, όπου παραβρέθηκαν περίπου 300 άνθρωποι, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά τον γνωστό συγγραφέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης