Ηράκλειο: Βγήκε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 9χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Ηράκλειο: Βγήκε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 9χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο με συμπτώματα μηνιγγίτιδας - Ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπεία των γιατρών 

paidi-nosokomeio
Εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες, η 9χρονη μαθήτρια δημοτικού που προσβλήθηκε με μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο με συμπτώματα μηνιγγίτιδας παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό και εξανθήματα και οι γιατροί που την εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα, κρίνοντας αναγκαία την εισαγωγή της στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου την Παρασκευή.

Συμφωνα με το Creta24, ο οργανισμός της 9χρονης ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπεία των γιατρών και έτσι οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο από τη ΜΕΘ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες όσο και ο ΕΟΔΥ, που βρέθηκε στο σχολείο της 9χρονης προκειμένου να δώσει οδηγίες στους δασκάλους και τους μαθητές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης