Ρόδος: Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με όπλα και λαθραία τσιγάρα

Ρόδος: Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με όπλα και λαθραία τσιγάρα

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή

Rodos
Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά την διάρκεια έρευνας για υπόθεση καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών στη Ρόδο, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού στην κατοικία ενός 47χρονου ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται και σε άλλες παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης σε στάδιο ανάπτυξης τα οποία καλλιεργούσε μέσα γλάστρες, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων, 353 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν θρυμματιστή κάνναβης.

Επιπλέον, στο σπίτι κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα μαχαίρι με λάμα 14 εκατοστών και 17 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.

Καλλιεργούσε και πωλούσε κάνναβη
Τέσσερα νεαρά χασισόδεντρα ύψους ως 26 εκατοστών καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην Κρύα Βρύση Πέλλας ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του, κατασχέθηκαν ακόμη ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 67,2 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο κινητά και 990 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης