Ραφήνα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα

Ραφήνα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα

Η οδηγός ενός ΙΧ φέρεται να προσπάθησε να παρκάρει καλύτερα το οχήμά της, το οποίο όμως συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα

asthenoforo
Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/5) στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Χρυσόστομου Σμύρνης που είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η οδηγός ενός ΙΧ φέρεται να προσπάθησε να παρκάρει καλύτερα το οχήμά της, το οποίο όμως συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα μηχανή του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από μάρτυρες αλλά και από κάμερες που βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς καταθέτει στη δίκη - Της έλεγε «μου θυμίζεις την κόρη μου, με τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο»

Πήλιο: Ξανασφύριξε ο «Μουτζούρης» μετά τις καταστροφές από τον Daniel

Νετανιάχου: Η πρόταση της Χαμάς απέχει πολύ από τις απαιτήσεις μας - Θέλει να σαμποτάρει την επιχείρηση στη Ράφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης