Ξάνθη: Είχε καταδικαστεί έξι φορές για κλοπές και ναρκωτικά, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ξάνθη: Είχε καταδικαστεί έξι φορές για κλοπές και ναρκωτικά, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ο δράστης εντοπίστηκε τυχαία και συνελήφθη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης

xeiropedes_andras_arthro
Άφαντος κατάφερνε να παραμένει ένας Έλληνας, παρά τις έξι καταδίκες που είχε στην "πλάτη" του για διάφορα αδικήματα, ως το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης που τον εντόπισαν τυχαία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Ξάνθη και του έκαναν έλεγχο, από τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι ήταν φυγόποινος.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του, σε βάρος του εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της χώρας για κλοπή, απόπειρα κλοπής και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, που διέταξε να οδηγηθεί στην φυλακή.

Φυγόποινος συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια

Τα οκτώ ναρκωτικά χάπια που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πάνω σε έναν Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο στη Λάρισα, οδήγησαν στην σύλληψή του, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν και φυγόποινος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη κλοπή και ληστεία με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κλείσιμο
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή κατ΄ εξακολούθηση, απάτη και απόπειρα απάτης μέσω υπολογιστή, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 29χρονου Έλληνα που εντοπίστηκε στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το πρωί της Μ. Τρίτης. Ο 29χρονος φυγόποινος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει τις ποινές που του επέβαλε το δικαστήριο.

Στον Βόλο, συνελήφθη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας, καθώς από τον έλεγχο που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα

Θαλαμηγός χτύπησε σε παραλία και στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες από τον δυνατό αέρα - Δείτε βίντεο


Μάχη για τη συνέχιση ή μη των ταυρομαχιών στην Ισπανία - Η κυβέρνηση τάσσεται κατά και η αντιπολίτευση αντιδρά έντονα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης